FC Horsens-piger kan se sig selv i øjnene trods nederlag: “Vi har absolut stor ære af opgøret“

FC Horsens - U16 Piger (Foto: Privat)
Profilbillede

FC Horsens' U16-piger kæmpede bravt i en kamp mod Kolding IF onsdag aften, men endte desværre med at tabe 4-2. 

Selvom resultatet ikke var i pigernes favør, var der alligevel masser af positiv energi at tage med fra kampen. Pigernes træner, Martin Bryde Andersen, var imponeret over holdets præstation og understreger, at de spillede en god kamp, som man kan have stor ære af.

“Vi spiller en fornuftig kamp, hvor vi i momenter i 1. halvleg viser stor spillelyst og truer Koldings bagrum. Vi taber kampen, men har absolut stor ære af opgøret og fortjente i den grad også at få minimum et enkelt point med hjem.”

Nu ser holdet frem til en spændende udfordring, når de skal deltage i en fodboldturnering i Holland i Kr. Himmelfartsferien. FC Horsens sender 65 forventningsfulde fodboldpiger afsted, og for mange af dem bliver det en unik oplevelse.

Nu ser vi frem til en pause fra turneringen og glæder os til at deltage ved Brabant Girls Cup i Holland Kr. Himmelfartsferien. Klubben sender hele 65 pigespillere af sted, så der venter helt sikkert en god oplevelse rundt om hjørnet.”

I næste turneringskamp er det Varde IF, som FC Horsens møder til et opgør på Designa Kunstgræs 2. Kickoff klokken 11:30, mandag den 29. maj.

Kampens resultat: 4-2 til Kolding IF
Række: U16 Piger Liga 1

Mål
10'0-1Emma Krüger
11'1-1Laura Rask Bekke
30'2-1Astrid Klitgaard
38'3-1Amalie Østergaard Jessen
47'3-2Liva Jensen
60'4-2Malou Appel Thomhav

Kilde: Træner Martin Bryde Andersen, FC Horsens - U16 Piger Liga 1