Gemmer sparkede tre point i hus for FC Horsens-kvinderne

FC Horsens - Kvinder Serie 1 (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

FC Horsens' Serie 1-kvinder tog en vigtig sejr på udebane mod FC Skanderborg i dagens kamp på Normal Arena. Efter en rolig første halvleg, hvor begge hold havde svært ved at skabe chancer, var det udeholdet, der trak det længste strå i anden halvleg.

Efter 70 var det Julie Gemmer fra FC Horsens, der fik bolden i nettet og bragte sit hold foran med 1-0. FC Skanderborg forsøgte at svare igen, men det var FC Horsens, der lukkede kampen i det 90. minut, da Julie Gemmer scorede sit andet mål og sikrede udeholdet en 2-0 sejr.

Efter kampen udtalte holdleder for FC Horsens, Torsten Cargnelli, at det var en rolig kamp. Han fremhævede også Kirstine Christensen og Emma Malmstrøm, der begge var tilbage efter skader, som en stor glæde for holdet.

“En rolig kamp, hvor scoringerne lod vente på sig. Kirstine Christensen og Emma Malmstrøm var begge tilbage efter skader. Det er en stor glæde at se spillere, der har været skadet i længere tid vende tilbage til holdet. For Kirstine Christensens vedkommende har hun genoptrænet i over et år og er kommet sig over en korsbåndsskade.”

Cargnelli var tilfreds med, at hans hold var meget på bolden og havde godt greb om kampen.

Kampens resultat: 0-2 til FC Horsens
Række: Kvinder Serie 1

Kilde: Årgangsansvarlig Torsten Cargnelli, FC Horsens - Kvinder Serie 1