Hatting/Torsted/Stensballe bøvler med målscoringen: “Bolden ville ikke ind“

Hatting/Torsted/Stensballe - U16 Piger (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Søndag skulle Hatting/Torsted/Stensballe's U16-piger møde Aabenraa BK på udebane. Desværre var det et slukøret udehold, der måtte rejse hjem fra Aabenraa Stadion med et 1-0-nederlag.

Pigernes træner, Lasse Hedegaard, kunne igen ærgre sig over at man for tredje kamp på stribe brænder mange chancer, og selvom pigerne spiller godt, så bliver det uden udbytte så længe målene ikke er der.

“Jeg står igen med en tom fornemelse efter kampen. Vi har så mange chancer igen, for tredje kamp i træk, og vi får ikke scoret, og derfor får vi ikke de point som vi selv synes, vi spiller os til. Pigerne gjorde hvad de kunne i dag, men bolden ville ikke ind. Så vi skal nok arbejde mere med vores afslutninger i feltet.”

Op til kampen blev holdene også forstyrret af et absurd scenarie, hvor dommeren havde glemte sine fodboldstøvler derhjemme. Det medførte forsinkelser og et baneskift, fortæller Lasse Hedegaard:

“Optakten til kampen var ikke god. Dommeren havde glemt sine fodboldstøvler, og skulle hjem efter dem. Det betød, at kampen kom 20 minutter for sent i gang. Vi fik at vide at der lige ville gå nogle minutter, men der gik 20. Vi var godt i gang med opvarmningen, da han kom og fortalte det, og det betød også vi skulle skifte bane. Om det var det, der gjorde, at vi hurtigt kom bagud, det ved jeg ikke.”

Selvom det blev til nul point, så hæfter Hedegaard sig ved at en afbudsramt trup gik direkte ind til kampen, og spillede en overordnet flot kamp. 

“Jeg vil i dag fremhæve holdet, da vi har 6-7 afbud. Alligevel er det ikke til at se på holdet, at vi mangler normale startere. Der bliver virkelig arbejdet godt, og pigerne spillede en rigtig god kamp.”

I morgen, onsdag den 10. maj, må vi håbe at Hatting/Torsted/Stensballe får gang i målscoringen, når de møder Kolding Boldklub. Kampen fløjtes i gang klokken 18:30 ved Stensballe Hallen.

Kampens resultat: 1-0 til Aabenraa BK
Række: U16 Piger Liga 2

Mål
4'1-0Alberte Duus
Kilde: Træner Lasse Hedegaard, Hatting/Torsted/Stensballe - U16 Piger Liga 2