Hatting/Torsted/Stensballe tog revanchen over Kolding: “Vi spiller en rigtig god kamp”

Hatting/Torsted/Stensballe - U16 Piger (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Onsdag var en stor aften for Hatting/Torsted/Stensballe's U16-piger, da de hentede en flot sejr på 2-0 over Kolding Boldklub. Efter at have tabt til KB tidligere på sæsonen, var pigerne opsatte på at hente revanche, og de gjorde det med stil på hjemmebane.

Træner Lasse Hedegaard var meget tilfreds med pigernes indsats og evne til at overtage initiativet i kampen.

Han roser pigerne for at være klart fra start, hvilket gjorde det svært for Kolding Boldklub at finde deres fodfæste i kampen. Pigerne udviste stor taktisk forståelse og formåede at spille sig til chancer og score to flotte mål.

“Vi spiller en rigtig god kamp. Vi var opsat på revanche fra kampen nede i Kolding, og var godt forberedt på det som Kolding er dygtige til. De starter kampen bedst, men vi var klar og får langsomt overtaget i kampen. Vi laver to gode mål i første halvleg. Anden halvleg blev lidt rodet, men pigerne holder stand og sejren er fortjent,” lyder det fra Lasse Hedegaard.

“Vi var klar fra start og vi er gode med bolden, vi løber meget og er stærke fysisk,” tilføjer han.

Hedegaard fremhæver midtbanespiller Cecilie Møller for at være en konstant trussel for modstanderen og skabe gode muligheder for holdet. Hun var en vigtig brik i spillet og bidrog med sin tekniske kunnen og overblik på banen.

“Cecilie Møller spiller en stærk kamp på midtbanen. Hun var konstant farlig, og god til at sætte sine med medspillere godt i scene.”

Træneren roser også Karoline Bejer for hendes styrke og evne til at lukke ned for KB's farlige spillere. Hendes defensive arbejde var afgørende for, at holdet kunne holde modstanderen fra at score mål.

“Karoline Bejer spillede også en stærk kamp på den defensive midtbane. Stærk fysisk og havde godt styr på Koldings farlige folk.”

Torsdag den 25. maj skal Hatting/Torsted/Stensballe møde Sønderborg Q. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 på Dagli’ Brugsen Dybbøl Arena.

Kampens resultat: 2-0 til Hatting/Torsted/Stensballe
Række: U16 Piger Liga 2

Mål
26'1-0Karoline Krogh
38'2-0Michelle Therkelsen
Kilde: Træner Lasse Hedegaard, Hatting/Torsted/Stensballe - U16 Piger Liga 2