Hatting/Torsted/Stensballes gode spil fik en ende i mandagens nederlag: “Jeg er mega skuffet”

Hatting/Torsted/Stensballe - U16 Piger (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Vinding SF vandt en tæt kamp mod Hatting/Torsted/Stensballe på deres hjemmebane, Vinding Stadion.

Hjemmeholdet startede kampen stærkt og scorede allerede i det syvende minut, men udeholdet svarede hurtigt igen og udlignede til 1-1 i det 19. minut ved Liva Boysen. Vinding SF fik dog igen overtaget og scorede to mål inden pausen, hvilket gav dem en 3-1 føring.

I anden halvleg forsøgte udeholdet at komme tilbage i kampen, og det lykkedes dem at score et mål i det 73. minut ved Michelle Therkeldsen. Desværre for dem var det ikke nok til at få point med hjem, og kampen endte 3-2 til Vinding SF.

Efter kampen var træneren for udeholdet, Lasse Hedegaard, skuffet over resultatet og mente, at holdet havde spillet bedre i tidligere kampe.

“Jeg er mega skuffet over vi ikke fik point med hjem, for vores spil har været super godt i lang tid. Men vi faldt tilbage til niveauet fra efteråret, som var præget af ustablitet i kampene. I kampene i foråret har vi kunne klare modgang. Men det lykkes ikke at klare den modgang, vi havde undervejs i kampen. Vi får taget nogle forkerte beslutninger og manglede energi i varmen.”

“Vi skal løfte hinanden i stedet for at trække hinanden ned når man ikke har energien,” lyder det fra Hedegaard.

Han fremhævede dog også enkelte spillere, heriblandt Liva Boysen og Mathilde A, som havde spillet godt.

“Der var enkelte gode præstationer. Liva som var med fra U15-holdet spillede en god kamp og var farlig. Mathilde A gjorde det også god på vores kant.”

På søndag den 4. juni skal Hatting/Torsted/Stensballe møde FC Sydvest Q. Kampen fløjtes i gang klokken 14:00 på Tønder Sport- og FritidsCenter.

Kampens resultat: 3-2 til Vinding SF
Række: U16 Piger Liga 2

Kilde: Træner Lasse Hedegaard, Hatting/Torsted/Stensballe - U16 Piger Liga 2