Horsens HK rykkede sammen i bussen og strålede: “Den flotteste 1. halvleg vi har spillet i denne sæson“

Foto: Horsens HK U19 Pige Liga.
Profilbillede

I søndagens håndboldkamp mellem Silkeborg-Voel KFUM og Horsens HK var det udeholdet, der trak det længste strå og sikrede sig sejren på 27-33. Kampen fandt sted i Voel-Hallen, hvor begge hold gav alt, hvad de havde.

Efter kampen udtrykte Horsens HK's træner, Ronni Boy, sin stolthed over holdets præstation. Han betegnede første halvleg som den flotteste, holdet havde spillet i denne sæson.

“Jeg er meget stolt over måden vi kunne rykke sammen i bussen på. Det var den flotteste 1. halvleg vi har spillet i denne sæson.”

Ronni Boy var også tilfreds med holdets defensive præstation og fremhævede, at de dækkede fremragende op i første halvleg.

“Vi dækkede fremragende op i 1. halvleg og Nico stod godt i målet, også var vores kontra fase virkelig rigtig godt.”

Ronni Boy fremhævede også to af holdets spillere, Dicte Sønderskov og Smilla Hede, for deres effektivitet i angrebet. Han roste desuden forsvaret, der stod stærkt med spillere som Mia Brinch-Nielsen, Dicte Sønderskov og Maria Lykke Andersen.

Horsens HK-spiller, Dicte Sønderskov Andersen, glæder sig over sejren og den indstilling holdet viste:

“Jeg synes, at det var en fornøjelse at se holdet gå på banen med den rette indstilling, som gjorde at vi fik en fantastisk god start og spiller en nærmest fejlfri 1 halvleg over hele banen. 2. halvleg blev ikke ligeså god som 1. halvleg, men overordnet var det fedt at vi fik 2 point med hjem, på en ellers normal svær udebane.”

Næste kamp for Horsens HK er lørdag 11. november, hvor de skal møde EH Aalborg på Skansen, Nørresundby. Der er kampstart kl. 14:30.

Kampens resultat: 27-33 til Horsens HK
Række: U-19 Pige Liga

Kilde: Træner Ronni Boy, Horsens HK - U-19 Pige Liga