HT/SIK-piger gav det suveræne tophold kamp til stregen: “Hele holdet fightede”

Hatting/Torsted/Stensballe IK - Jyllandsserien Kvinder (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Silkeborg IF Q tog sejren da de fik besøg af HT/SIK.pigerne i tirsdagens kamp på Søholt Idrætsanlæg.

HT/SIK-pigerne var foran med 1-0 til pause, takket være et mål af Paulena Edward i 30. minut. Desværre kom hjemmeholdet stærkt tilbage i anden halvleg og scorede tre mål på kort tid.

Silkeborg IF Q's første mål kom i minut 46, da de fik udlignet til 1-1. Kun fire minutter senere scorede de igen og bragte sig foran med 2-1. I minut 65 scorede de endnu et mål og cementerede deres sejr på 3-1.

Efter kampen var HT/SIK's træner, Daniel Rosenqvist, skuffet over nederlaget, men stolt over holdets præstation. Han fremhævede holdets kampgejst og kampens første halvleg, hvor de førte kampen.

“Hele holdet fightede sig igennem kampen, og et ok godkendt resultat! Vi vandt første halvleg, og er det bedste hold Silkeborg IF Q har mødt. Så det skulderklap fortjener hele vores hold!”

Rosenqvist var også glad for holdets angribere og deres evne til at komme til afslutninger, men mente at holdet skulle arbejde på at være mere konstant i hele kampen og udnytte deres chancer bedre. Samtidigt skal man altså holde alle 90 minutter, understreger han:

“En kamp varer 90 minutter, så vi skal være klar hele tiden, ellers bliver vi straffet med det samme. Så meget mere lyd på, og så skal vi sparke vores chancer i mål!”

Silkeborg IF Q's træner var også ude og rose HT/SIK for deres indsats, og erkender at de gav dem den hårdeste modstand, de har mødt:

“Vi gav Silkeborg IF Q kamp til stregen, og når deres træner selv sagde efter kampen at Stensballe var det bedste hold de har mødt, så kan vi godt være stole over det som hold,” fortæller Rosenqvist.

På lørdag den 3. juni møder HT/SIK, Sønderborg Q. Kampen fløjtes i gang klokken 15:00 på Bygma Park.

Kampens resultat: 3-1 til Silkeborg IF Q
Række: Jyllandsserien Kvinder

Kilde: Cheftræner Daniel Rosenqvist, Hatting/Torsted/Stensballe IK - Jyllandsserien Kvinder