Lokale skoeksperter øger fokus på kvalitetssneakers

Profilbillede

Sneakers popularitet er steget markant blandt de mænd, der ellers i mange år har sværget til den klassiske herresko i læder. Holst Sko i Horsens samt store brands som Lloyd fokuserer nu på det uformelle fodtøj.

Der er ikke langt mellem de velklædte 30-45-årige mænd i bybilledet i Horsens, der vælger et par sneakers, når de samtidigt også skal være pæne i tøjet. Når Carsten Møller, der er butikschef i Holst Sko i Horsens, taler med kunderne i butikken på Søndergade, er der særligt en ting, som herrerne lægger vægt på, når de vælger et par sneakers.

– Skoene skal selvfølgelig give mening i forhold til de sammenhænge, som mændene skal bruge dem i. Nogle er mere sporty, mens andre har fokus på det, vi kalder ”modern business”. Derfor har mange af mine kunder fokus på skoens detaljer og farver, siger Carsten Møller.

Et af de større brands, der i højere grad satser på sneakers, er brandet Lloyd, som de fleste mænd forbinder med klassiske herresko i en meget høj kvalitet. Lloyd har ifølge Carsten Møller knækket koden til at lave sneakers i en meget høj kvalitet både i materialer, design og i forhold til komfort.

Man skal altid være forsigtig med at sætte alt på et bræt. Det har vi heller ikke gjort, men det er tæt på. Vi har sørget for at få landets største udvalg af Lloyd-sneakers, fordi vi ved, at det holder og lever op til de forventninger, som vores kunder har, når de køber sko hos os, siger Carsten Møller.

Mændenes stiletter
Selvom det er ved at være længe siden, at sneakers var forbeholdt børn og unge, har skoene de seneste år opnået en helt ny status. Det mener Joen Rude Falsner, der blogger om mode og stil på modebloggen Stayclassy.dk.  

Sneakers er virkelig blevet et statussymbol og noget, som mange prioriterer rigtig højt, når de skal købe nyt tøj. De har fået den samme status for mændene, som stiletter har for kvinderne, siger Joen Rude Falsner.

Han mener, at sneakers giver mændene en stor fleksibilitet, da de kan passe til alt fra habit til et par shorts og en t-shirts. Samtidig giver det brede og ofte kulørte udvalg af sneakers også en god mulighed for at skille sig ud.

Der har været en stor udvikling i forhold til farver og design. Det giver nogle gode muligheder, hvis man gerne vil skille sig ud. Skoene kan være en stærk kontrast til den ofte lidt nedtonede skandinaviske stil. Jeg tager altid udgangspunkt i mine sko, når jeg sammensætter mit tøj, siger Joen Rude Falsner.

Med Danmarks største udvalg af Lloyd sneakers giver Holst Sko nu herrerne i Horsens rig mulighed for at få et par kvalitetssko som udgangspunkt for deres outfit.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Epicent.dk