Mød mad-magikeren Chris der står bag Frændes Madværk

Indehaver af Frændes Madværk - Chris Baadsgaard Frænde
Profilbillede
dato

Med en urokkelig passion for madlavning og et enestående håndværk står Chris Baadsgaard Frænde som drivkraften bag Frændes Madværk. Uddannet kok fra Jørgensens Hotel i Horsens i 2006, har Chris gennem sin dedikation og ekspertise forvandlet virksomheden til en uundværlig aktør inden for catering og udlejning af lokaler i Horsens.

Til daglig jonglerer han med mange opgaver, og selvom han måske ikke er en mand af få ord under møder, formår han altid at fange nuancerne og skabe det perfekte udtryk til ethvert arrangement.

Chris møder typisk ind omkring klokken 05:00 om morgenen for at starte madproduktionen op til firmafrokosterne og går først hjem sidst på eftermiddagen, når alle møder er overstået. 

Hans arbejdsdag er lang og krævende, men hans passion for mad og engagement i at levere det bedste til sine kunder driver ham fremad.

Rejsen til selvstændighed

Chris startede sin karriere som selvstændig tilbage i 2011. Med erfaring fra store industrikøkkener har han en forkærlighed for at lave mad til mange mennesker. Energien og dynamikken ved at tilberede mad i store mængder er noget helt særligt for ham. 

Derudover finder Chris stor glæde i at arrangere store begivenheder som bryllupper, fødselsdage og barnedåb.


Han forstår vigtigheden af at tage sig tid til at guide folk gennem de mange beslutninger, der skal træffes i forbindelse med sådanne arrangementer. For mange er det første gang, de holder en stor fest, og Chris' indsigt og erfaring er uvurderlig i at skabe det perfekte arrangement.

Chris' favoritter

Vi stillede Chris fire hurtige spørgsmål for at lære ham bedre at kende:

1. Hvorfor blev du kok?

Fordi min far tog mig med i køkkenet som barn og lærte mig om god hjemmelavet mad fra bunden.

2. Hvad kan du godt lide ved at lave mad?

At skabe noget fra bunden, fra den tomme tallerken til det færdige resultat - det er jo kunst.

3. Hvad er din yndlingsspise?

Når andre laver mad til mig. Men ellers flæskesteg.

4. Hvorfor arbejder du her i Frændes Madværk?

Jeg har nogle stærke holdninger til, hvordan tingene skal være og gøres, og så er det bare nemmere at være sin egen chef fremfor at skulle spørge om lov.

En særlig historie

En af de mest mindeværdige begivenheder for Chris var åbningsreceptionen i august sidste år, da Frændes Madværk flyttede ind i Håndværkerforeningen. Receptionen blev besøgt af mange, som delte fantastiske historier og oplevelser fra deres tid i Håndværkerforeningen.


Det var en dag fyldt med glæde og nostalgi, der understregede betydningen af stedet og skabte en stærk forbindelse mellem Frændes Madværk og lokalsamfundet.

Frændes Madværk og Chris' vision

Chris' stærke holdninger til, hvordan tingene skal være og gøres, har været med til at forme Frændes Madværk til, hvad det er i dag. Hans dedikation og passion for madlavning og kundeservice sikrer, at Frændes Madværk fortsætter med at blomstre og levere unikke og mindeværdige oplevelser til alle sine kunder.

Følg med på Facebook her - og læs mere på hjemmesiden her for at se de forskellige muligheder for mad ud af huset, arrangementer i lokalerne hos Håndværkerforeningen og catering til firmafrokost/børnehavefrokost. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Frændes Madværk