Nielsens drømmemål var ikke nok for FC Horsens: “Jeg savnede, at vi var der 100% som hold“

FC Horsens U16 Piger (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Der var fodbold i luften på Designa Kunstgræs, da FC Horsens' U16-piger fik besøg af Team Odense Q. Desværre var hjemmebanefordelen ikke nok i lørdagens opgør, der sluttede 1-4 til Team Odense Q.

Pigernes træner, Martin Bryde Andersen, havde følgende at sige til kampen i kølvandet på dagens pointtab til Team Odense Q.

“Vi møder et velforberedt og godt spillende Odense-hold i dag, og spiller samtidig under niveau. Med til forklaringen hører, at vi er ramt af en håndfuld skader i truppen p.t.”

FC Horsens havde flere nye, unge spillere med til kampen, og selvom de gjorde en god figur på et højere niveau, så var det ikke nok. Martin Bryde savnede lidt mere parathed:

“Skal vi have noget med fra sådan en kamp, skal vi anderledes på igennem hele kampen. Jeg savnede, at vi var der 100% som hold i hele kampen, og ikke kun i glimt. Pga. skader giver vi spilletid til flere unge talenter, der bidrager godt og får god erfaring i kampe med højere intensitet,” siger han.

Nederlag til trods, så kunne træneren stadig finde en masse positive aspekter at tage med fra dagens kamp. Bryde Andersen roser blandt andet Linette og Emilia for deres indsatser:

“Linette Nielsen scorer et flot mål fra distancen, som hun sætter helt op i målhjørnet lige inden pausen. Desværre får vi ikke slået kapital af det med yderligere scoringer i anden halvleg. Emilia Nissen leverede en god præstation med flere gode offensive løb.”

På søndag den 7. maj skal FC Horsens møder Ry Fodbold. Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 på Designa Kunstgræs 2.

Kampens resultat: 1-4 til Team Odense Q
Række: U16 Piger Liga 1

Mål
5'0-1Clara Fammé Grau
10'0-2Camille Rexbye
23'0-3Camille Rexbye
40'1-3Linette Nielsen
46'1-4Camille Rexbye

Kilde: Træner Martin Bryde Andersen, FC Horsens - U16 Piger Liga 1