Sen frisparkscoring tog sejren fra FC Horsens: “Det er en kamp vi burde vinde“

Serie 1: FC Horsens - IF Lyseng (Foto: Privat)
Profilbillede

FC Horsens' Serie 1-herrer var tæt på at sikre alle tre point i lørdagens opgør mod IF Lyseng, men måtte nøjes med uafgjort 2-2 efter en sen udligning fra gæsterne.

Kampen var meget lige fra start til slut, og begge hold havde deres chancer for at tage sejren. FC Horsens' anfører, Søren Nørgaard, erkender dog, at holdet manglede tålmodighed på bolden og burde have udnyttet deres chancer bedre. Trods dette føler han stadig, at holdet fortjente sejren.

“En meget lige kamp, som kan tippe begge veje. Vi føler, at det er en kamp vi burde vinde, specielt da vi er foran indtil allersidst hvor Lyseng scorer på en frispark der bliver afrettet. Meget uheldigt, men sådan er fodbold af og til. Vi skal være lidt mere tålmodige på bolden, der er perioder hvor vi smider den for hurtigt væk.”

En af de spillere, som Søren Nørgaard roste efter kampen, var Marcus Lyth. Den unge midtbanespiller spillede en flot kamp og han løb solen sort. Også Johan Bilstrup, Martin La Cour og Anders Jæger blev rost af anføreren for deres præstationer i kampen.

“Marcus Lyth spiller en god kamp, den mand er utrættelig og besidder en kæmpe motor. Johan leverer to assist, og er en spiller med X-faktor der lige pludselig kan hive noget ekstraordinært op ad hatten.”

“Derudover vil jeg nævne vores to midterforsvarer, Martin La Cour og Anders Jæger. Det virker til at de har fundet en god rytme og er i en opadgående formkurve - det kan blive afgørende sidst på sæsonen med stabilitet i motorrummet.”

FC Horsens spiller igen tirsdag den 2. maj, hvor de møder Stavtrup IF på AURA Park (Stavtrup) med kickoff klokken 19:00.

Kampens resultat: 2-2
Række: Herrer Serie 1

Mål
2'1-0Søren Nørgaard
16'1-1Thomas Trenskow
48'2-1Niels Sønderby
83'2-2Markus Madsen

Billeder fra kampen

Kilde: Anfører Søren Nørgaard, FC Horsens - Herrer Serie 1