Sidste uges sejr har gjort FC Horsens klar til skelsættende kamp: “Den kan blive et pejlemærke“

(Foto: Privat)
Profilbillede
dato

I tirsdags så man FC Horsens' Serie 1-kvinder udfolde sig på Designa Kunstgræs 2, da pigerne sendte FC Skanderborg hjem med et 4-1-nederlag.

Torsten Cargnelli, der er årgangsansvarlig i FC Horsens, glædede sig over flere af pigernes præstationer, og var tilmed glad for at se Bundgaard tilbage i den røde trøje. 

“Katrine Halkjær har fundet målformen på det sidste og scorer et flot mål fra kanten af feltet. Desuden var Trine Schütt og Nicoline Skandbo Sørensen igen i målscorernes rolle med fuldtræffere efter hjørnespark. Endelig var det dejligt at se Caroline Bundgaard gøre comeback i FC-trøjen.”

Som FC Horsens-mand kunne Cargenlli glæde sig over at sejren aldrig var i fare, da pigerne fik spillet en utroligt god kamp, hvor FC Skanderborg ikke havde meget at skulle have sagt.

“En fin af kamp af vores unge hold og en sikker sejr. Holdet havde en fin boldomgang og var gode til at bygge spillet op. Desuden blev der givet få chancer væk.”

Nu ser holdet frem til aftenens mod Odder, hvor de med en sejr kan stikke af fra resten af tabellen.

“Vi ser frem til den næste spændende kamp mod Odder IGF, der kan blive et pejlemærke, om holdet kan gå efter oprykning til Jyllandsserien i denne sæson,” fortæller Torsten Cargnelli.

I aften skal FC Horsens møde Odder IGF i et skelsættende opgør. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 på Designa Arena.

Kampens resultat: 4-1 til FC Horsens
Række: Kvinder Serie 1

Mål
19'1-0Trine Agermose Schütt
21'2-0Nicoline Skandbo Sørensen
59'3-0Katrine Halkjær
65'4-0Anna Svenning
89'4-1Natalia Garcia Smed

Kilde: Årgangsansvarlig Torsten Cargnelli, FC Horsens - Kvinder Serie 1