Stensballe vandt selvom de spillede som nat og dag: Guardiola ville have savlet og Bo Henriksen havde revet håret af

Stensballe IK Serie 2-herrer (Foto: Privat)
Profilbillede

Stensballe IK's Serie 2-herrer kæmpede sig til en vigtig sejr i torsdagens kamp mod Stjær Boldklub, hvor de vandt med 3-4 efter en kamp, der var som nat og dag.

Lasse Nymann Jørgensen fra Stensballe IK var forløst over sejren, da holdet fuldstændig stoppede med at spille efter pausen.

“Min umiddelbare reaktion er, at det er en forløsning, at Stensballe ender med at få de tre point. Man siger jo, at 2-0 er den farligste føring i fodbold, og det kan vi altså godt skrive under på, da 'Balle' stopper fuldstændig med at spille fodbold efter pausen. Heldigvis får vi kriget den hjem med enkelte flotte aktioner i 2. halvleg.”

I første halvleg spillede Stensballe IK med en sådan intensitet og præcision, at selv Guardiola i 10'erne ville have været tilfreds. Holdet dominerede banen, og fik Stjær til at ryste i bukserne. Desværre var det en helt anden historie i anden halvleg, hvor holdet pludselig stoppede med at spille. Han udtaler, at selv Bo Henriksen ville have revet de lange lokker af over holdets præstation i anden halvleg.

“Spillet i første halvleg ligner til tider noget, som selv Pep Guardiolas Barcelona-mandskab i 10'erne vil savle over, hvor drengene spiller Stjær fuldstændigt ud af brættet. Omvendt ligner gutterne en flok tøsedrenge i 2. halvleg, hvor Bo Henriksen på sidelinjen vil have flået sine lange lokker ud i raseri, hvis det havde været hans mandskab.”

Trods holdets problemer var der stadig nogle enkeltpersoner, der trådte i karakter. Lasse roser Frederik Schjøth for hans præstation hidtil i sæsonen og løftede sløret for, at byens piger måske så sig lune på Stensballe-backen.

“Jeg vil fremhæve Frederik Schjøth, der ved indgangen af denne sæson virkelig er steppet op. Han krydrer det med en flot indsats på backen i dag, og mon ikke hans Snapchat er mere rødglødende end nogensinde før.”

Stensballe IK-spiller, Lasse Bechmann, var flere gange tæt på at koge over af raseri, men han formåede heldigvis at holde det nede:

“Jeg bliver simpelthen så tosset derinde i dag, da jeg føler modstanderen er efter mig af flere omgange, men heldigvis har jeg lært tilbage i folkeskolen, at jeg indimellem skal tælle til 10, når temperamentet er ved at koge over, og den gamle lærdom kom mig til gode i dag.”

På lørdag den 6. maj skal Stensballe IK møde FC Skanderborg. Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 på Team.blue arena.

Kampens resultat: 3-4 til Stensballe IK
Række: Herrer Serie 2

Mål
27'0-1Rasmus Muscato
35'0-2Christian Knigge
61'1-2Ukendt spiller
62'1-3Kasper Schwartz
64'2-3Ukendt spiller
67'3-3Ukendt spiller
88'3-4Andreas Linnet

Kilde: Pressechef Lasse Nymann Jørgensen, Stensballe IK - Herrer Serie 2