Styrk din bækkenbund og forbedr livskvaliteten med Pelvic Chair: En innovativ løsning til bækkenrelaterede problemer

dato

HVORFOR ER ET STÆRKT BÆKKENBUND VIGTIGT?

Et stærkt bækken er afgørende for vores generelle sundhed og livskvalitet. Det støtter kroppens kerne, stabiliserer rygsøjlen, og bidrager til en bedre holdning og balance.
Desuden spiller det en væsentlig rolle i at understøtte organerne i bækkenbunden og fremmer effektiv funktion af urinblæren og tarmen.

️Pelvic Chair er et innovativt redskab designet til at styrke bækkenbunden og forbedre dets funktion. Ved hjælp af skånsomme og programmeret supramaksimale sammentrækninger, kan Pelvic Chair hjælpe med at opbygge musklerne i bækkenbunden, hvilket kan reducere risikoen for inkontinens og andre bækkenrelaterede problemer.

Ved et forløb med Pelvic Chair kan du opleve en forbedret kontrol over blæren og tarmen, øget stabilitet i rygsøjlen, og en generelt forbedret livskvalitet. Dette kan være særligt gavnligt for personer, der lider af bækkenrelaterede problemer som følge af graviditet, fødsel, aldring eller visse medicinske tilstande.

Book en prøvebehandling til kun 299 kr.
6 behandlinger indenfor 2-3 uger: 2500 kr.
10 behandlinger indenfor 5-6 uger: 3000 kr. (anbefalet)

https://ems-studiostrong.dk/book-tid/

-Støt lokalt og giv Studio Strongs Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om Studio Strong på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/122134789322130102/posts/122149469162130102
Denne artikel er skrevet ud fra virksomhedens Facebookopslag. Indholdet heri er derfor deres og de er afsenderen på indholdet.