Teater og teaterbuffet: Oplev "Kai Normann og Krigen" hos Frændes Madværk

Foto: Frændes Madværk. Nicolaj Cornelius i rollen som Kai.
dato

Oplev en rørende, historisk teaterforestilling, "Kai Normann og Krigen", når Frændes Madværk og Danmarksmesteren i Matador, Nicolaj Cornelius, inviterer til et event fyldt med dramatik og lækker mad den 8. oktober 2025.

Frændes Madværk byder den 8. oktober velkommen til en aften fyldt med dramatik, historie og gastronomi. Med udgangspunkt i den dramatiske tid under 2. Verdenskrig, præsenteres en stærk teaterforestilling, "Kai Normann og Krigen", der fortæller historien om Kai Normann Andersens flugt fra Gestapo.

Forstillingen kan opleves på Allegade 16A, 8700 Horsens, hvor aftenen starter kl. 18.00 med en udsøgt teaterbuffet. Buffeten, der koster 245 kr., består af en række lækre retter, herunder røget okseinderlår med parmesanstøv, langtidsstegt kalveculotte og porchetta med urter. Efter middagen, starter teaterstykket kl. 20.00.

Kulisser fra forestillingen. - Foto: Frændes Madværk

Forestillingen er bl.a. lavet af Danmarksmesteren i Matador, Nicolaj Cornelius. Den følger de virkelige begivenheder fra Stevns under krigens tid og indeholder en række af Kai Normanns egne kompositioner. Denne aften er en del af fejringen af 80-års dagen for Danmarks befrielse, og er en anledning til at mindes og lære om en dramatisk periode i vores historie.

Billetter til forestillingen koster mellem 220-250 kr, og alle er velkomne til at deltage i arrangementet. Mathilde Midtgaard, SoMe og marketingkoordinator hos Frændes Madværk, udtaler: "Vi forventer god stemning, søde gæster og et fantastisk teaterstykke af Nicolaj Cornelius og Co. Vi garanterer god mad, lækre drikkevarer og smukke omgivelser."

For yderligere information og reservation, kan du besøge Frændes Madværks hjemmeside eller følge dem på deres Facebookside. Sæt kryds i kalenderen, og vær en del af en mindeværdig aften fyldt med historie og god mad hos Frændes Madværk.

Danmarksmesteren i Matador vender tilbage til Horsens! - Foto: Frændes Madværk

Kilde: Frændes Madværk