Trænger du til at komme ud af Horsens? 3 bud på fede ferieformer

Profilbillede
dato

Har du snart brug for at komme væk fra Horsens i en uges tid? Horsens er selvfølgelig skøn, men uanset hvor du bor i landet, er det svært ikke at have lyst til at tage lidt væk hjemmefra engang imellem. Danmark er et dejligt land, men vi har desværre bare ikke den samme bagende sol, de samme vilde naturoplevelser og de samme muligheder, som mange andre større lande har. Derfor har vi i denne artikel samlet vores tre bedste bud på nogle skønne destinationer og ferieformer, hvis du snart trænger til at komme lidt ud af det danske land.

Charterrejse i Bulgarien

Hvis du er på udkig efter en afslappende solferie, så bør du overveje en charterrejse til Bulgarien. Charterrejser er såkaldte færdiglavede ferier, hvor både fly, hotel og som oftest også mad er planlagt og tilrettelagt af et rejsebureau på forhånd. En charterrejse er altså en pakkerejse, der altid går til solrige destinationer. Det smarte ved charterrejser er, at du selv slipper for booking og planlægning, og de er ofte også billigere end andre ferieformer, da der er mange besparelser at hente ved at vælge en pakkeløsning. Din charterrejse kan med fordel gå til et land som Bulgarien, der byder på fantastiske sandstrande, et stabilt og varmt klima, smuk natur, et festligt natteliv samt en masse spændende og historiske seværdigheder.

Vandreferie i Norge

Hvis det er vild natur og store klippeformationer, du er på udkig efter, så bør du tage afsted på en uges vandreferie i Norge. Norge har de mest fantastiske og storslåede fjelde, dybe skove, grønne dale og smukke kystlinjer. Norge er altså et land med utrolig varierede landskaber, og derfor er det også en af de bedste destinationer at vælge, hvis du drømmer om at snøre vandrestøvlerne. Der findes hundredvis af ikoniske vandreture på etablerede vandrestier, som du enten selv kan planlægge en ferie til eller lade et rejsebureau gøre det for dig.

Storbyferie i Barcelona

Barcelona er en af de mest populære rejsemål, når det gælder rejseformen storbyferie. Det er især på grund af byens mange kulturelle og historiske seværdigheder. Barcelona er nemlig berømt for sin imponerende arkitektur og kunstneriske islæt, der byder på Antoni Gaudis mange ikoniske bygninger og katedraler, Picasso-muséet samt det smukke og charmerende gotiske kvarter. Samtidig byder Barcelona også på en fem kilometer lang strand, der ligger centralt i byen, hvor der er rig mulighed for at slikke sol og bade i det klare vand. Du har altså mulighed for at kombinere den kulturelle storbyferie med den solrige badeferie i Barcelona.


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: rejsepriser.dk