Anæstesikursist søges til Regionshospitalet Horsens

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Uddannelse til anæstesisygeplejerske på Regionshospitalet Horsens

Drømmer du om en karriere i anæstesiologisk sygepleje og er et sted i tilværelsen, hvor du kan fokusere på 2 intense år som anæstesikursist, så er der nu mulighed for at forfølge drømmen og søge faglig og personlig udvikling.

Regionshospitalet Horsens søger sygeplejersker til specialuddannelsen i anæstesiologisk sygepleje pr. 1. september 2024.

Alt erfaring - er god erfaring

Ansøgning er kun betinget af,

  • at du har bestået dansk eller udenlandsk eksamen i sygepleje på bachelorniveau eller eksamen i sygepleje suppleret med videnskabsteori og –metode på diplomniveau.
  • At du har dansk autorisation som sygeplejerske.
  • At du har minimum 2 års fuldtidsansættelse som sygeplejerske.

Vi er interesseret i, at du har en alsidighed i din sygepleje og har mødt patienterne i forskellige sammenhænge. Det har således ikke afgørende betydning hvilket speciale du kommer fra, men mere at du har prøvet noget forskelligt.

Vigtigst af alt er, at du fortæller os om din motivation, din fascination, din nysgerrighed, dine anstrengelser og din vilje til at gå efter at blive anæstesisygeplejerske.

Om uddannelse:
Specialuddannelsen i anæstesiologisk sygepleje er sammensat af fire kliniske uddannelsesperioder som foregår vekslende mellem praksisudøvelse, teoriforløb og øvrige uddannelsesaktiviteter.
Uddannelsen er planlagt i henhold til sundhedsstyrelsens National uddannelsesordning 2018 Jf. Bekendtgørelse om specialuddannelsen for sygeplejersker i anæstesiologisk sygepleje BEK nr. 395 af 07/04/2017. 
Den kliniske del foregår ved Hospitalsenheden Horsens, og den teoretiske undervisning foregår i Koncern HR, Center for Kompetenceudvikling Uddannelsescenter Regionshuset Aarhus.
Derudover er der 6 ugers rotationsperiode til et andet hospital i regionen.

Mere om Bekendtgørelsen (link)

Mere om National uddannelsesordning (link)

Om uddannelsessted:
"Jeg synes, at der er et godt læringsmiljø og jeg synes, at det er fantastisk, at der nogle som har lyst til at lære mig noget…  at være i mesterlære… at der er en vejleder til at gå med mig og kan lære mig noget… jeg synes, at det har været rigtig godt". 

(kursist citat i interview om at være anæstesikursist i Horsens, masterprojekt, 2023).

Vi er et højteknologisk anæstesiafsnit, hvor vi med stort engagement, en åben kultur og et anerkendende og udviklende læringsmiljø, har stor rutine i uddannelsen af først og fremmest anæstesisygeplejersker og anæstesilæger men også sygeplejersker, reddere og paramedicinere.

Din uddannelse i klinisk praksis vil være tilrettelagt af et engageret, motiverende, kompetent og rutineret vejlederteam, som er fast tilknyttet kursisterne. Vejlederteamet varetager din uddannelse i klinisk praksis, samtidig med at de også deltager i undervisning og simulationstræning på regionalt plan.

Dit uddannelsesforløb vil praktisk og teoretisk være detaljeret og struktureret, hvor kompetencekort, refleksion og fokuserede praksisbeskrivelser anvendes som lærings og evalueringsredskab i hele uddannelsesforløbet.

Du vil få uddannelse i præ, per og postanæstesiologisk sygepleje, hvor du lærer at yde en fokuseret og mangfoldig korttidssygepleje med inddragelse af operationspatienten.

Din uddannelse vil ligeledes være rettet imod at anvende anæstesiologisk erhvervet viden, færdigheder og kompetencer i forbindelse med akut assistance uden for anæstesiafsnittet.

Vi yder anæstesiologisk sygepleje til organkirurgiske, gynækologiske / obstetriske og ortopædkirurgiske operationspatienter, til ECT-behandling samt assistance og beredskab i akutte opgaver - f.eks. traumekald, medicinsk og kirurgiske akutkald, hjertestopbehandling, kald til fødegang samt behandling af nyfødte.

Desuden varetager anæstesisygeplejersker præanæstesiologiske tilsyn til operationspatienter på hospitalet

Om kursistrollen:
Du er motiveret, engageret og kan se dig selv i 2 intense uddannelsesår uden pauser. Vi har forventninger til, at du er modig, vedholdende og klar til at udfordre dig selv fagligt som personligt.

Vi forventer, at du tager ansvar for egen læring, kan forholde dig refleksivt til egen praksis og kunne modtage vejledning konstruktivt.

Din viden er opdateret i forhold til almen farmakologi og fysiologi inden for emnerne kredsløb, respiration og nervesystem.

Du har sat dig ind i uddannelsesordningen og uddannelsesprogram.

 

Er du blevet nysgerrig:
Så mød frem mandag d 13 maj kl. 15:15-16:15 i ”Den blå sal”, hvor bedøvelsesafsnittet holder åbent hus for alle, som er nysgerrige på at blive anæstesisygeplejerske. Til stede vil være nuværende kursister, klinisk vejleder og uddannelsesansvarlig anæstesisygeplejerske.

Du har også mulighed for at aftale en følgedag med en anæstesisygeplejerske, hvis du selv vil opleve den anæstesiologiske sygepleje og få en snak om det kliniske uddannelsesforløb inden du ansøger stillingen. Her skal du rette henvendelse til uddannelsesansvarlig anæstesisygeplejerske Thomas Hauberg Larsen, tlf. 7842 5591.

Om løn og ansættelsesvilkår kan du henvende dig til oversygeplejerske Anette Rytter Jensen, tlf. 7842 5321.

Vigtige datoer:

Åbenhus mandag d. 13 maj 2024 kl 13:15-16:15 i "Den blå sal"

Der er ansøgningsfrist søndag d. 19 maj 2024

Ansættelsessamtaler vil foregå fredag d. 31 maj 2024


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Horsens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Sundvej 30, 8700 Horsens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6026581

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet