Foredrag om naturens tilbagegang og fremtidens muligheder på Søvind Bibliotek

dato

Tag med på en spændende rejse gennem tid og natur, når tre eksperter deler deres viden om biodiversitet, økologi og naturforbedrende projekter. Foredraget finder sted tirsdag den 12. november 2024 kl. 19:00 på Søvind Bibliotek, og det er en del af Aarhus Universitets serie om offentlige foredrag i naturvidenskab.

Den vilde natur er under pres, og mange arter er i tilbagegang. Men hvornår startede denne udvikling, og hvad kan vi gøre for at vende den? Dette spørgsmål vil blive belyst i et spændende foredrag med tre eksperter, der vil tage dig med på en rejse gennem naturens historie og fremtid.

Rejs tilbage til forhistorien med Rasmus Ejrnæs

Professor i biodiversitet, Rasmus Ejrnæs, vil tage dig tilbage til en tid, hvor planeten myldrede med store eksotiske dyr. Du vil få indsigt i, hvordan vores forhistorie har formet den natur, vi kender i dag.

Opdag det historiske landskab med Hans Henrik Bruun

Professor i økologi, Hans Henrik Bruun, vil guide dig gennem det historiske landskab, der engang var fyldt med blomster- og insektrige enge. Du vil lære om, hvordan industrialiseringen af landbrug og skovbrug har påvirket økosystemerne.

Fremtidens natur med Anne Eskildsen

Ph.d. i biologi og naturrådgiver, Anne Eskildsen, vil fokusere på nutiden og fremtiden, hvor biodiversiteten er presset. Hør om de naturforbedrende projekter, der allerede er i gang i Danmark, og hvordan forskellige aktører arbejder for at skabe bedre forhold for den vilde natur.

Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er en del af serien "Offentlige foredrag i Naturvidenskab", arrangeret af Aarhus Universitet i samarbejde med Carlsbergfondet. For mere information og pladsreservation, besøg foredragets hjemmeside.

Praktisk information
Dato: Tirsdag 12. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Søvind Bibliotek, Ravnebjerget 12A, Søvind, 8700 Horsens
Entré: Fri entré
Arrangør: Søvind Lokalråd
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut
Seneste på facebook