Sundhedsantropolog med interesse for kunstig intelligens

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du erfaring fra sundhedssektoren, kan du lide at arbejde i et tværfagligt team og interesserer du dig for interaktionen mellem sundhedsprofessionelle, patienter og nye teknologier baseret på kunstig intelligens?

I CAAIR søger vi en sundhedsantropolog fra 1. januar 2024 til en to-årig fuldtids stilling med mulighed for forlængelse.

CAAIR - Collaboration on Applied AI Research and Digital Innovation in Healthcare - er et tværfagligt forskningsprogram i Region Midtjylland. Gennem dataunderstøttelse og kunstig intelligens udvikler, tester og implementerer vi evidensbaserede kliniske værktøjer og undersøger, hvordan disse kan hjælpe patienter og sundhedsprofessionelle samt understøtte sundhedsvæsenets organisering. Vi søger en kollega, der kan bidrage med forskning af høj international kvalitet vedrørende patienters og sundhedsprofessionelles interaktion med AI teknologier, herunder teknologiens anvendelighed og analyser af, hvordan den kliniske praksis og patienters forløb påvirkes.

Vi søger en kollega, der 

  • har en kandidatuddannelse i antropologi med specialisering i sundhedsantropologi
  • har erhvervet en ph.d. grad inden for et emne, der er relevant for det aktuelle forskningsprogram
  • har bred erfaring med kvalitativ metode og feltarbejde i relation til sundhedsprofessionelles kliniske arbejde
  • har interesse for og indsigt i forskning og innovation i sundhedsvæsenet, herunder brugen af kunstig intelligens, implementeringsforskning og science and technology studies (STS)
  • har erfaring med fundraising
  • trives i et tværfagligt forskningssamarbejde
  • kan arbejde både i teams og selvstændigt 
  • har gode kommunikations- og præsentationsevner, ligesom sociale og relationelle kompetencer vil blive vægtet højt 

Du får høj grad af selvstændighed i arbejdet, fleksibilitet og udviklingsmuligheder samtidig med, at du kommer til at arbejde i et engageret tværfagligt team. Vores omgangsform er åben og positiv, og baseret på tillid til hinandens faglighed og opgaveløsning, godt humør og engagement. Vi sparrer med hinanden og byder ind på hinandens opgaver, men er afhængige af, at vi hver især tager ansvar for at følge vores opgaver til dørs. CAAIRs regionale udgangspunkt betyder, at du vil indgå i et tæt samarbejde med forskere og klinikere fra forskellige discipliner og fagområder fra Regionshospitalet Horsens, andre hospitaler, Aarhus Universitet og eksterne samarbejdsrelationer.

Dit organisatoriske ophæng og din arbejdsplads vil være Forskningsenheden på Regionshospitalet Horsens. I det omfang arbejdet tillader det, vil der være mulighed for hjemmearbejdsdage, ligesom der skal påregnes ekstern mødeaktivitet og arbejdsdage i Aarhus.

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger vedr. de faglige spørgsmål i stillingen kan fås hos leder af Forskningsenheden Marianne Johansson Jørgensen, tlf. 2963 4034.

Din ansøgning, indeholdende oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring, skal sendes via nedenstående link senest mandag den 27. november 2023.

Der forventes at blive afholdt samtaler i uge 49.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Horsens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Sundvej 30, 8700 Horsens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5944689

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet